TRAKYA BÖLGESEL KARİYER FUARI 23-24 MART 2022 TARİHLERİNDE TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda 23-24 Mart 2022 tarihlerinde Trakya Bölgesel Kariyer Fuarı,  Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir. Fuara ortak olan diğer üniversiteler, Kırklareli Üniversitesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Trakya Üniversitesi’dir.

Her bölümden öğrenci ve mezuna yönelik farklı sektörlerden yüzlerce firmanın yer alacağı bu kapsamlı fuarda, mezun ve mezun adayları için iş imkânı, öğrenciler için staj imkânı bulabilecekleri bir ortam oluşturulacaktır. Fuara ortak beş üniversiteden-toplam 10.000’den fazla öğrenci ve mezunun katılması öngörülmektedir. Öğrenciler ve mezunlar “Trakya Kariyer Fuarı” kapsamında düzenlenecek olan etkinliklere ücretsiz bir şekilde katılım sağlayabilecektir.